Mina tankar om er: (del 4)

Jimmy: Jag tycker inget om han längre. Först tyckte jag om han, sen avskydde jag han. Nu tycker jag ingenting.

Jocke: Han är min bästaste killkompis. Jag älskar han. Världens snällaste person. Och även om man inte gör nått speciellt har man ändå alltid lika trevligt med han. Och han är den jag blir gladast av att möta tex på stadt. Super glad av att träffa han blir jag. Hm många tror att jag och jocke har vart eller är ett par. Men det är vi inte. Det skulle aldrig kunna bli så just för att vi har den vänskap vi har.. Han är bara underbar !!!









Jocke bögen: Snällt namn, hehe hoppas inte han tar åt sig, för han e ju faktiskt bög på riktigt.. Men i alla fall känner jag inte han så, kan inte direkt säga vad jag tycker om han.
Joella: Det är en av tjejerna som va med i tävlingen i Stockholm.

Johannes: Haha, ja vad ska jag säga om han då!? Va typ störtkär i han när han bodde i stan. Vet inte hur många år sen det va men jag var väll kankse 13-14 år :) Han va ju en riktig bad boy enligt oss då :) haha. Har alltid tyckt att han är skit snygg men nu på senare dagar har jag börjat få mina tvivel på att denna skönhet fortfarande är lika vacker,  ;)




Johnny Hektor: Arbetslagledare i skolan. Han är grym, lätt en av dom bästa "lärararna" på hela Dlg.

Karin: Världens gladaste och spralligaste tjej tror jag. Jobba ihop med henne i sommras. Och hon är störtskön alltså.. Hon hör inte hemma i Sverige utan borde flytta till nått lyxigt ställe :) haha möttes utav hennes replik på stadt i sommras: Men herreguuud Carro darling, hur är allt? haha. Skit sött :)






Katja: Jag hittar verkligen inget kort på henne.. Dålig organisation eller har jag verkligen inga kort på henne :S Tycker katja är snäll i alla fall. Ses ju iofs typ aldrig men när vi väl gör det så :)
Katrin: Galen brud.
Kim: Vet inte vem kim de är
Kimmy: Varas största Fitta !
Krille H: Ja han är ju en snäll liten prick :P
Krister: Mammas pojkvän, en man med mycket visdom ! Han har vart med om det mesta och är bäst på att ge råd och vägledning.
Kåta Karin: haha det va ju också ett snyggt namn, aja hon är en biatch, hehe en trevlig sådan.

Leibel: Äsh jag vet inte vad jag ska skriva om han. Först tyckte jag han va skit skysst å skit trevlig. Sen va han så otrevlig att jag va typ rädd för han. Och jag gillade han inte alls längre. Tyckte han va en idiot. Nu har han i alla fall bett om ursäkt. Så det e lugnt. Haha han har en tendens att gilla mina vänner med har jag förstått :) haha..





Leijer: vet inte varför jag har hans nummer. Tror det är burtons kompis..

Hej hopp

Igår så bara krånglade allt med bloggen, Så efter många försök att uppdatera sket jag i det.. Umgicks med Jess Emilie och Nadia.. Och jag måste allt säga att vi hade det riktigt trevligt igår... :)  Sen va det ju någon liten slyna som skulle bråka med.. Men det gick fint. Har lite ont i fringrarna hon klöste mig på.. HAHA men annars e de lugnt...

Kan ju va glad att det inte va korvgubben som ville spöa mig för han är ju rätt hård annars... HAHA.. Ne nu måste jag hämta kaffe å laga mig nåt enkelt... Jag e svin hungrig... Hörs om en liten liten stund.. Med mina tankar om er...


Hejdå


NATTE DAGS

Ja det va det för idag. Nu ska jag sussa så sött i min säng. Om jag inte ska gå å spy.
Mår fan lite illa :S Ne fy fan..
God natt fuckers :P


Mina tankar om er: (del 3)

Gabbi: Har väll haft mina åsikter om henne förr, men nu bryr jag mig inte och tycker inte någpt om henne. Inte illa heller alltså, utan faktiskt ganska trevligt.

Geten: Ja han tycker jag svin bra om :) Han e skit rolig och hans humor e på topp.. Helt galen på ett svin kul sätt... Läget är ju lite kompicerat med, Men man blir glad av att umgås med honom :) hehe..





Gillis: hm aa jag å alen bodde ju typ gos Gillis en sommar... Den sommaren va speciell. Men gillis vill när han kan och de är när han kan han är bra! Det är då han är snäll å kul att umgås med. Han bryr sig mer om andra än sig själv på ett sätt som ibland kankse inte är det bästa. Men men det e ju upp till han.
Giovani: haha ja han bar rolig att umgås med då. Hamn är nog inte typen av person jag skulle bli vän med nu kankse. Men jag va ju aldrig så bra vän med han som dom andra. Va där å festa typ.
Hamodi: Kan jag väll inte yttra mig så mycket om. Han e väll snäll.

Hanna:
Vem är hanna?
Helena: Och vem e det?

Helene Danielsson:
Ja hon har mitt eftrnamn och det kan ju bero på att hon har vart gift med min pappa. Och hon är mamma till min lillebror. Dom bor i Dalarna nu. Och jag saknar Daniel min brorsa alltså. Hon är snäll, men var sträng, jätte sträng..

Helene, min moster... Hon är en sån viktig person om ni gattar vad jag menar. Typ sånn som håller å grejjar med allt. Hon är skit snäll!  Sen eftersom hon äger en salong så gav hon mig massa ansiktsbehandlingar å skit när jag skulle iväg å tävla. Så snällt :)





Flinet: Jag lovar att det finns ingen cp:igare person än denna.. HAHA. Hans humot är så sjukt låg att det finns inte.. Man skrattar så man gråter på grund av denna gosse.... Men sen är ju han lite speciell i sitt tanke sätt med. Det är ett fler tal gånger jag bara har haft lust att soöa skiten ur han.. Men det vet jan allt om den lille jäkeln.. Haha !

Henrik: Ja han känner jag ju inte så väl, Men efter dom gånger vi umgås har jag fått uppfattningen att han är guds barn på jorden. Han kan allt vet allt och har gjort allt. Ni vet en sån där person som bara lyser godhet.. Kände sig värdelös när man va med han typ :S hehe.

Hilmo: han va min räddare in nöden i skolan asså. Visst att mina betyg ser skit ut nu, men hade det inte vart för han hade dom vart dubbelt så dåliga.. Så snäll och bra på att stärka ens självförtroende.. Han hejjade på mig och sa att jag ba bra.. Att jag visste kunde om jag ville. Tack för all hjälp.. Hilmo, å jag har inte glömt bort att det va dig man skulle ringa till å få lån när vi är gammla sen :) HAHA.




Ida mode: en tjej jag inte känner, men hon va med i tävlingen i sthlm.
Isabell Svensk: Nadias sööööta lillasyster..
Ismeth: Jag väljer att inte skriva något om han. Det blir bara fel. Han är i alla fall alens kompis..
Janosh: haha okej de va ett till nummer som skulle bort ..
Jens: Han e kul.
Jesna: Och varför har jag kvar det här nummret ?

Jessica: Som jag alltid har sagt är jag och Jessica periodare. Ibland umgås vi inte alls och ibland umgås vi varje dag. Men även om vi inte umgås jämt så vet vi vart vi har varandra och att den andra ställer upp no mather wath. Hon står för vad hon tycker och är ärlig i precis allt. Tycker hon inte som mig då säger hon det.. Och den egenskapen älskar jag. Vi får se hur det går med vadet nu. Vi kanske inte är vänner efter det.. HAHA jo då klart vi är. Jess som alltid ställer upp o vått å tort :) Love <3







Mina tankar om er: (del 2)

Daniel: Tycker att han är efterbliven. Han va min vän ett tag. Men sen kom jag på hur han igentligen va och vad han gick för så.. Jag e inte den som e den.. passar det inte så fuck off !!!








Daniel Läckö, det är en jag jobbade med i sommras. Så jävla skön person alltså.. Hel grym.
Daniel Sjöström, han känner jag ju inte men efter det man sett så är ordet nog galen :) hehe.

Elin, det här är ju då min lillasyster.. Klart jag älskar henne, för som sagt det är min lillasyster. Men just nu är kanske inte läget mellan oss de bästa kanske.. Vill bara att hon ska förstå att det hon gjorde va fel, så skulle allt bara bli lugnt igen. Men envisheten tycks ligga i släkten.







Emil, han å jag gick i samma klass. Tycker svin bra om han.. Så söt så :)
Emmelie, ja har inget emot henne. Tycker hon verkar va en cooling. hehe.. Trotts tjaffsen från stenåldern verkar folk tro att vi inte skulle kunna vara "vänner". Men som ja sa. Inget emot henne.
Emelie Höglund, as cool raggar bruud :)

Emilie, hm igentligen har vi ju kännt varandra hela livet. Men vi började umgås igen ganska nyss. Men jag e glad att vi gjorde det.. Bor vägg i vägg gör vi med typ. As gött ju. Kan man ses jämt om man vill ävem om man e lat.. haha. Har alltid svin kul ihop med henne. Me like you alot emilie <3 hehe.







Erik, en snäll kille, för snäll för sitt eget bästa.
Erik S, lilla erik. vem kan inte gilla han ? :)
Erika, varför har jag hennes nummer. :S

Ewe, ja han e ju en upptagen man i alla fall :) hehe. Spelar ishockey å de e hans iv. Jaja han e allt snäll han.. Mm het mage me. Som fan !! Slurp på den :P







E v v e, evlina alltså :) Vi umgås ju inte längre.. Men du vet att jag gillar dig ändå. Du fick ju till och med reda på en hemlis häma dan som jag hoppas du håller för dig själv nu.. Får nog a å ringa dig någon dag. Vi va ju fan bundisar ju. Och gryma ihop i skolan :) Not, HAHA..
Fadi, allas våran egna lilla fadi. Så jävla rolig. Gick ju i samma klass som han med. Och han var klassens clown. Fan vad tråkigt jag hade haft om inte du gåtti min klass...
Farmor, Min älskade farmor. Ush vad tiden går fort. Och man kan inte ta bort nummer även om  det va länge sen personen i fråfa dog. Min farmor var i alla fall världens bästa. Åh vad jag saknar henne. Henne och hennes köttbullar :)

Felicia, hon är med min lillasyster. Fast min lilla lillasyster. Jag är så glad att hon är den hon är. Och jag ska hjälpa henne med alla problem hon lär stöta på under vägen nu när hon e på väg att bli stor på riktigt :) Och jag är så stolt över henne för hon e grym :) Love you my little sister..







Freddie, det är min morbror och han är släktens teater apa.. Han är en riktigt cool morbror om man kan säga så.. Och finns det en kamera i närheten ja då e freddie med på kort .. haha..
Fredrik, okej jag vet inte vem av alla fredrikar jag känner det hät är men alla e i alla fall snälla så :)
Frida, Hon är gaaaalen :)

Frida, hur söt är inte hon eller.. :) kul att sitta i köket på annagatan och skvallra, du jag och nadia... hehe. borde ske igen SNARAST frida :)









Från grästorp, haha jag kommer inte ens ihåg vad han heter på riktigt, men det va en kille som min mamma skulle para ihop mig med. Men jag tror att hon hade glömt glasögonen hemma den dan.. haha.. ne gud vad jag är elak.. aja shit happens.

Mina tankar om er: (del 1)

Jag har inget att göra, så tänkte jag att jag skulle sätta mig å skriva om er. Alla jag känner. Men så tänkte jag det med mitt minne att jag glömmer säkert någon. Men jag drar igen om telefonboken.. Så får ni se.. Tar nog inte hela samtigt men..



Alen :) Hehe vi är som vi är. Och försöker vara vänner. Men både jag och han e nog lika envisa så det är inte alltid så lätt.  Men jag gillar han ändå, fast han e galen ibland.. Plus att jag är jätte glad att han skaffat sig en ny flickvän nu... Bra för han. :)







Anne: Shiit va fort tiden går... Det va ju evighetersen vi va "vänner". Inte så att vi är ovänner eller nått nu men vi umgås inte bara längre. Och hon ska ha en bebis snart..Super gulligt ju :) Måste i alla fall höra av mig å säga grattis.. Jag kan verkligen vara kass på att höra av mig..








Angelica, min kusin. Känner inte henne så super väl. Men hon har världens underbaraste unge som heter Adrian som jag satt barnvakt åt ett par gånger när han va mnindre..

Angelica, en tjej jag lärde känna i götene.. Hon bor i göteborg. Hon är i alla fall Heeeeel skön.. :)

Anton Bäckström även kallad emo anton.. HAHA.. Nee då anton e så söt så, lika glad å se mig varje gång är han.. hehe.

Ayman: varför har jag ens ditt nummer. Dags att radera. Pinsamt.
Banosh  samma gäller även han
Besmir; samma gäller han..
Bassam samma gäller han med.. Varför? haha... Haha jaja kankse inte har några nummer kvar sen :)

Basse, det e ju då BasseBus Jessicas man. Trevligt prick som har ett öga för att retas, men han e rolig :)

Bella, ModelIsabella :) Yoo, hehe. Bella är kul hon.. Vi har ju faktiskt jobbat ihop. På piss gabrielle . HAHA.
Bella, Sabinas bella. Hm hon e snäll, tydligen tyckte jag hon va så snäll så jag va tvungen å spöa henne.. Opps. Förlåt.


Sen har vi Burton då som är en jävla tönt. Han faller för grupptryck och har inga egna åsikter.





Calle, mm han e snygg. Som fan. Hehe. Öh han va bestman på min morbrors bröllop. Och han va inte lätt och missa. Det va någon  att dregla över ;)  Aa å jag fick ju nr i alla fall. hehe.

Carolina Jobbet, en alltid glad tjej på jobbet
Carro Nikkula varför har jag detta nummret?
Carro Törn Sötaste tjejen :) hehe.

Slö

Hej, nu har jag precis kommit hem från träningen. Tänkte ta mig nått å käka nu.. Men det får nog bli rester från går dagen jag pallar inte laga nått annat.. Måste ta ett bad med.. Kul å bada i lila vatten !!? Ska ta med mig boken till badkaret med.. STAR som jag snart läst ut... Ne ni nu ska jag äta och fixa till mig, jag ska ju bort senare å då kan man ju inte komma och lukta svett... HAHA...

©

Vattnet är lila än...


Hej, Jag är seg idag.. Vaknade halv 9 idag.. Gick upp vid 9 tiden. Slängde i oss en kopp kaffe sen stog Tess där nere och vänta som provat taxi chaufför :) Så snällt av henne.. Igår kollade vi på Scary Movie som jag iofs såg i förrgår med.. Men jag menar vad gör man inte ibland.. Äsh somna typ i slutet å gick å däcka i sängen i stället. Och jag lovar att det är som att sova med ett pussel. Underbart... Den bästa pusslaren någonsin.. Cred till dig!

Mormor och Morfar har vart här med.. Men dom sitter inte som jag vill att dom ska sitta.. Skit hyllor eller vad fan man nu ska kalla de.. Aja Nadia ska nog komma hit snart.. Tror de.. Hoppas de :) Länge sen.. Konstigt hur det kan bli.. Jaja, efter det ska jag iväg till gymmet å träna.. Och föresten har jag sagt hur synd det är om mig.. Jag har sån träningeverk i röven alltså.. Fy fan vad ont gör.. Det blir inget röv knull för mig inte.. HAHA.. (okej jag vill inte det ändå meeen)


God morgon sverige

Och Caroline är redan uppe :) Och det har jag vart sen klockan 06:00 ungefär...
Kom hem för en stund sen, ska gå å göra mig en riktigt god frukost nu tänkte jag!
Och dricka en massa kaffe, gud va gott.. Mormor och morfar kommer vid 9-tiden för att måla om på
toaletten som just nu har en fulaste gula färgen jag någonsin sett.. HAHA... Nu ska den få bli ljusgrå.. Och det kommer att bli skitsnyggt tror jag!

Igår va jag och Jessica och tränade, vi tränade ben och rumpa igår. Sen körde vi lite mage med..
Och jag kännde mig så duktig som nu kommer igång med de igen.. Så som jag har längtat.. :)
Efter träningen solade vi, ovh vi faan på gymmet  hela kvällen kändes de som. haha.. Ne nu börjar jag
bli hungrig.. Hörs senare! Byeeee!


Sweety



Hur söt är inte denna lilla pärlan ? Jag blir i alla fall super glad av att titta på honom, Sen tycker jag att han är super lik en kille i stan, Hm vet ni vem det är? Amer heter han och vi gick i samma klass 1-6. Haha svin lika ju! :)
Ciaoo

Nu är det dags

Ja nu äntligen ska jag börja städa.. Jippie vad kul, men det måste göras. Och gör jag det inte idag tar jag aldrig tag i det.. Och sen så har ju smart Carro hittat en sladd så man kan koppla in datan i sterion... Redan haha. Jag som hade tänkt köpa en sån så har jag haft en här hemma hela tiden! Undra om man kan använda samma sladd till att få bilden till tv:n? Hm det ska jag nog kika på! Ne men nu får jag ta tag i det här och börja städa.. Hörs senare.. Ciao bella :)

No stress

Laurent Wolf - No Stress

Jag gillar den låten grymt mycket, den e svin skön ju! Jag och Tess är jävligt bra på att rocka loss till den i bilen, hehe. Sitter och väntar på Emilie och hennes vän nu, vi ska dra å käka. Jag har försökt övertala dom lata asen att det inte e långt till Venesia men dom vägrar att lyssna. Vilka lata mother fucker´s..HAHA..

För övrig va jag grym på biljar igår, lite tråkigt bara att man har en pappa som fuskar.
Tror att det ligger i släkten det där med dålig förlorare.. haha..
Och jävlar, min tvätt tid.. Oh my måste börja med den nu :)
Hej

sista natten med gänget.

Ja det känns lite så, men helt plötsligt kunde jag inte
skriva om de mer, för nu ska jag sova :)

Vin



Nu är Emilie här.. Vi dricker vin..M så gott så.. hehe ska dra till bowlingen å lira lite biljard å jag ska spöa skiten ur henne.. haha får väll uppdatera senare om vem som blev den slutliga vinnaren... Kan ju säga att vi har skillda åsikter angående det just nu.. Ha de gött.ä Hej

Take me on !?

Igentligen så har jag ingen lust att skriva. Ush jag känner mig
bara allmänt nere nu.
Igår hann vi inte med bowlingen så det blev direkt till stadt..
Och faktisk kan jag säga att jag hade det trevligt på stadt igår.. För ovanlighetes skull typ :)
Nadia Malin och Katja var ju där med.. Och det va skit trevligt.. Det va länge sen.. Ush för länge sen. Det får det allt ta att bli ändring på tycker jag...  mina tjejor :)

Gick hem vid 2 tiden. Sen blev det en del prat. Och fast jag vet hur jag tycker så när jag ska få ut det så blir det alltid bara fel.. Jag får inte ut det på det sättet jag vill, så det låter bara fel, så känner man sig som en jävla idiot! Och det suger. Just nu vet jag inte vad jag vill, X sa en sak igår, och när X hade sagt det så visste jag exakt vad X menade men jag sa att jag inte förstod vad  X menade. Och att jag tyckte det va idiotiskt.. Men jag ljög !! Exakt dom orden X sa har jag tänkt i evigheter nu känns det som, Men de är ju korkat igentligen så jag ville inte erkänna att jag med tyckte så..

Det suger att inte veta vad man vill, inte för det kanske hade vart bättre då..
Låta det va som det är kanske är något man borde leva efter i stället, för att
försöka fixa till allt till det bättre ? Nu ska jag snart få kaffe gäster, orkar inte det igentligen men vad gör man inte..



Då va det dags igen :)

Ja nu ska jag göra det igen, men denna gången ska
jag göra som jag vill..
Eller a så som det va innan :)
Jeje ni ser sen... Nu är Jessica här med.. Och Emilie
kommer väll över snart med tror jag..
Så trevligt så.. Aja nu ska jag laga pannkakor..
Hade gött, HEJ.

Irriterad

Hej, jag ska dra fram till stan nu, tänkte skriva lite om gårdagen, men de känner jag inte för längre.. För jag e svin irriterad. Så arg. Det är någon som pillat på min dator så den e helt cp knullad.. Så nu är alla mina video klipp på datorn borta.. Fattar ni hur gammla klipp det var eller? Skit störande. Sen säger jag till dom att dom inte ska va inne på massa skit sidor, och vad gör dom. Porrsurfar på MIN dator.. Å så nu kommer jag ju säkert ha 1000 virus på datorn med...
Jag blir så trött på folk som inte lyssnar när det gäller en egnas grejjer..


Ne nu ska jag gå ner å möta emilie så vi kan dra till stan.. Senare idag ska jag börja träna.. Äntligen, vad jag har längtat. Ser så fram emot det! Jag och jessica.. Fast nu har vi bytt gym, jag pallade inte hälsostudion mer. Massa puckon där bara känns det som.. Så glooor alla. Verkligen alla.. Hehe. Jeje, hade.. Hörs sen.. Bye..

Seeegt

Idag så har jag bara vart hemma å stor städat.. Eller hehe aa käket i alla fall!
Sen kom Nadia förbi en sväng med, det var trevligt det!  :)

Nu ska jag inte göra så himlans många knop!
Titta på en film kanske..

ciao

Spöktimman

Igår då så va vi ute på spökjakt som de så fint heter... Vi drog ut till Örslösa, mitt ute i skogen till nån jävla halv öde kyrkogård.. Och den låg verkligen mitt ute i skogen! Ställde bilen en bra bit bort  Och gick på en grus väg i 15 minuter kanske... Kom fram till kyrkogården.. Å det va skit kusligt.. Och jag ät svon mörk rädd.. I alla fall så va de typ en gravsten som hade ljus, så vi gick fram å kolla.. Å vad stog det på gravstenen?! DANIELSSON..

Oh my det va de värsta.. Så nu är jag säkert dödsdömd, Ush va hemskt !!
Sen gick vi tillbaka till bilen, men då lämnar dom mig helt ensam i skogen å springer runt ute i skogen å skrämmer halvt ihjäl mig! Så jag går å nynnar på imse vimse spindel själv hela vägen tillbaks till bilen.. Ställer mig där å hör en smäll, tittar upp i himlen å då ser jag raketer.. Naaaw det va så vackert.. Men jag trode ju säkerligen då att det va spökena som sköt fyrverkerier :) HAHA..
Sen började dom cp:a sig med bilen å då va jag faan rädd på riktigt.. Aja sen ringde det i min telefon, Skönt räddad av den :) Sen kom dom äntligen tillbaka till bilen och mig :P


Åkte hem och bygde korthus :) Men jag sög på det ! Och det va jag den enda som gjorde.. Kul att alla andra va så bra! Alla utom jag! Jeje.. Så jag blev förbannad å sa att nu spelar vi skitgubbe i stället, för vet ni att det e jag bäst på! Ingen kan spöa mig i det.. Nee men hur tror ni det slutade då. 4-0 å inte till min fördel! Helvete vad arg jag va.. Kasta kortleken åt helvete och la mig när och låtsas sov !! HAHA.. Vadå dålig förlorare.. Tss ja det kanske är min svaga sida :):):)

Det va det... ,
Ciaaaaoooo



Sent !!!

Nu blev det så där sent igen! typiskt, och jag som ska upp å hjälpa mamma i morgon bitti med..
Men det e bara till å maka sig upp och se glad ut! Ne ni nu ska jag spela kort sen är det dags att sova..
Om min kusliga kväll/natt får ni höra i morgon...

ciao

Cant read me.

Hej, nu är jag hemma igen. Alen va precis här. Och nu kom Emilie..
Ska dra till affären å köpa cigg nu... Efter det vet jag inte vad som hände än..
Det märker man nog... Och föresten vet ni vad jag fick reda på idag?

Jag är ju som sagt va hmm sjuk, ja! Så jag inte kan jobba denna veckan, ser inte ut så som läget är nu i alla fall!
Så ringde jag till Nadia förut som va på jobbet. Och då säger hon att jobbet är stängt i 2 veckor fram över !!! Hur kul är det. Så nu kommer inte jag kunna jobba förens om 2 & en halv vecka igen.. Det känns ju jätte bra! Öh nej! Det kommer va fett i min plånbok nästa månad med alltså!!! Fy fan vad jag är trött på att va fattig... Någon som vill skänka en mille eller 2 ?

Nej nu ska jag dra mig till affären..  Hm jag borde igentligen hålla mig inne men måste man så måste man!


Hej !

Först måste jag tyvär börja med att säga att det blir ingen talan om det jag sa jag skulle berätta för er igår idag heller, möjligtvis senare i så fall, beror på om emilie hjälper mig senare!! Sen kommer jag från och med nu lägga in bilder från mobilen. För ifår dog min kamera och det kommer inte gå å rädda den mer!! Faan vad arg jag va, men som jag sa det blir väll bara till att använda skit mobilen så länge :)

Och i morse eller ja förut, så pinsamt. Jag vakna typ 11.00 lr nått gick upp å käka men sen blev de så slött så vi la oss i sängen för å kika på tv lite... Så råkade jag ju slumra till igen! Så vaknar jag av att ringer på dörren, livrädd blev jag.. Och så frågade jag: plingade det på min dörr. Till svar fick jag ett NEJ jag tror det va hos grannen.. Okej sa jag och la mig ner igen, men då hör jag någon sätta en nyckel i min dörr och låsa upp.. PANIK!!! så hör jag ett förisktigt hallå?
Aaa sa jag menas jag försökte ta på mig nått fort som fan. Skit samma jag löste situationen snyggt men kul att han tror att jag ligger å sover till klockan halv 3 på dagarna.. Gud säger jag bara det va hemskt!!

Nu ska jag hem till min syrra.. På med mössan... Dricka kaffe.. Och hoppas på lite spelande med...
Fast jag måste ta det lugnt för jag har ju gått å blivit sjuk, riktigt sjuk... Aa synd om mig som faan e det!! stackars :)

Msn bombare

Finns det nått värre än när man sitter vid datan och samma person loggar in på msn 20 000 ggr..
Det är ju så jävla störande... Hehe aja så kan det kankse va ibland med skit msn :P

Tror the peoples är lite nyfikna :)
Hehe å det får ni va ett tag till...


Vad har jag gett mig in i ?

Alla som jag frågat har gett mig samma svar.. Och ändå ignorerar jag det och tänler testa.. Det kan ju inte gå nått annat än åt helvete å då får jag väll sjuk skriva mig eller nått bara! Men jag kan inte hjälpa att jag blev så sjukt sugen på att testa det igen bara.. Och nej det här inlägget är inte om love. Som det för övrigt brukar handla om :)

Ne jag e faan rädd asså. Hur ska de sluta? Haha jag e ju fan helt galen hela jag! 14 igen kanske!? Äsh skit samma. Nu är det bestämt. Just nu sitter jag och väntar på Jessica hon är den enda som vet än så länge. Och mamma med då så klart! Men ni får reda på senare vad det är jag babblar om. Oh no nu gäller det... Ciaooo


Det här är så det är !!!

I want to be your lady, And I want you to be my man. Whenever you reach for me, I'll do all that I can. Lost is how I'm feeling, Lying in your arms. Sometimes I am frightened but I'm ready to learn, of the power of love...
I hear the ticking of the clock, I'm lying here, the room's pitch dark. I wonder where you are tonight . No answer on the telephone.. And the night goes by so very slow. I hope that it won't end though...alone...
Til now, I always got by on my own. I never really cared until I met you. And now it chills me to the bone..How do I get you alone? You don't know how long I have wanted to touch your lips and hold you tight..No... You dont know how long i have waited, and i was going to tell you tonight. But the secret is still my own.
And my love for you is still unknown....
Be sure before you close that door, Before you roll those dice. Baby think twice Baby I know it ain't easy when your soul cries out for a higher ground...Coz when you're halfway up, you're always halfway down. I was waiting for so long
for a miracle to com..Everyone told me to be strong. Hold on and don't shed a tear

Through the darkness and good times, I knew I'd make it through. And the world thought I had it all...But I was waiting for you...I see a light in the sky, its almost blinding me. Let the rain come down and wash away my tears..Let it fill my soul and drown my fears. A new day has come. I was waiting for so long... I must be crazy now maybe I dream too much
But when I think of you, I long to feel your touch. Don't know much about your life. Don't know much about your world
You don't know about my past and I don't have a future figured out, And maybe this is going too fast... And maybe it's not meant to last... But what do you say to taking chances. What do you say to jumping off the edge, Never knowing if there's solid ground below or a hand to hold...

I just want to start again, And maybe you could show me how to try, And maybe you could take me in, Somewhere underneath your skin..And I had my heart beaten down but I always come back for more. There's nothing like love to pull you up.. When you're laying down on the floor...
When you want it the most there's no easy way out... When you're ready to go and your heart's left in doubt..Don't give up on your faith, Love comes to those who believe it, And thats the way it is....

vem är världens bästa person?

Ja vem är världens bästa person?

jag försökte övertala at det var jag, men det gick inte så bra :)
Fick en massa olika argument emot mig... Haha..
Slö som fan idag, måste börja tvätta strax med, å hur kul e det ?
Jessica kommer nog förbi om en stund tror jag..På en kopp
kaffe.. Jag e lite sugen på det. öh ja..

Jeje skit samma vi hörs sen :P
Ciaoo

fuck

SKAMLIGHETER 
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mej av skratt. 
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt. 
[x] Jag har limmat fast min hand i något. 
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. 

HÄLSA 
[] Jag föddes med en sjukdom. 
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[] Jag har brutit ett ben. 
[] Mina tonciller har tagits bort. 
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[x] Mina visdomständer har tagits bort. 
[] Jag har genomgått en allvarlig operation. 
[x] Jag har haft vattkoppor. 

[] Jag är kortare än 170cm
[] jag tycker att jag är ful 
[x] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. 
[x] Jag har en tatuering. 
[x] Jag är osäker över mitt utseende. 
[] Jag har haft/har tandställning. 
[x] Jag har glasögon/linser. 
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. 
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar 
[] Jag har haft/har astma. 

Read this

Oj då Carro börjar bli fuller här hemma nu, detta kan aldig sluta bra :) Haha..
Aja jag har suttit å så fint som det heter surfat lite här nu.. Denna texten har jag stulit,
från ingen annan än Tila fucking Tequila :) Den är bra tycker jag så läs den :)

In my life I have seen it all. If God came down and granted me one wish, I would wish to find happiness and hold on to it forever and take it with me to my grave. All the money in the world, all the glitz and glamor of fame, could never amount to the joy that I feel when I am happy. I would give it all up  in a second for the only thing in life that truly matters to me.....love. People tend to throw that word around loosely and amidst all the hustles and bustles of life....we forget how beautiful love really is. Life is not worth living without love and happiness. Love heals all. Love is a mysterious and powerful force that is the key to all that is...and all that ever was. With that said.....I have a heart inside of me that is ready to explode. I have suppressed my desires to love for so long that I feel my heart cannot retain this anymore. I am no longer afraid to admit that I am a hopeless romantic and all I want to do is fall in love, and be in love for the rest of my dying days. I was given one life to live and that is exactly what I plan on doing......living my life to the fullest! Filling it with positive things and doing my best to heal those who are also lost and broken....just as I once was. There is always enough room for love and hope in everyone's life. You just have to have faith that it is there........you don't have to search for love when love has always been searching for you all this time.

Bowlingen

Ja nu har jag precis kommit hem. Jag och emilie har vart på bowlingen....
Det va nice. tråkigt att det stänger så tidigt bara.. Emilie drig till gabrielle och jag drog hem.
Lika bra det kankse.. Sitter här å surplar på mitt vin, det e så gott så :)

Sitter och kikar på youtube, men det e inte alls bra, blir bara att jag sitter å kollar på en massa skit jag inte borde.
Kolla nu ska carro bli sentimental, men så är det.. Jag vet inte hur länge jag ska orka ha det så här. Det är skit jobbigt. Men som jag sa till personen i fråga så spelar det som sagt va ingen roll.. Väljer jag det ena blir jag ledsen och väljer jag de andra alternativet blir jag antagligen också det. Eh fan va svårt det är. Jag behöver nog hjälp. Inte för jag tror att jag lyssnar på någon annan än mig själv ändå. Åh vad jag vill skriva vad det är jag syftar på.. Men det kan jag inte p.g.a att vissa jag inte vill ska veta läser min blogg.. Jeje skit samma. Nu ska jag lyssna på lite roligare musik och fricka mitt gooooda vin.. Hehe... Tjaaa!



Jag är oslagbar !!!
Jag har det mesta av det bästa.
Helt underbar, jag kan förföra
och beröra..
Så oslagbar !!!

Mat

Jag är så hungrig.. Sitter och väntar på att Emilie ska komma
över så hon kan laga mat.
Och visst somnade jag förut. Sov till halv 5.
 Så nu va hela denna dagen förstörd då... Aja.
Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir nog lugnt...
 Eh ju som sagt va lite halv seg..
Och han e inte hemma, gud vad tråkigt ju!!

Här får ni lite bilder med:



fylle snack?

God morgon. Jag kom precis hem igen, hade visst råkat
somna hemma hos Emilie igår.
Med jackan å allt..hehe..Vaknade med värsta ångesten.
Vet inte varför men det hade jag i alla fall.

Igår satt jag och Jess hemma bara men
beslutade oss senare för att dra till bowlingen,
efter det blev det som vanligt att vi hamnade på stadt... Men det va trevligt :)
Gick ju hem till emilie sen som sagt. Full spm ett ägg, och sten-däcka i soffan....

Funderade lite på ordet fylle snack, fan vad fel det kan bli...
Och man ringer eller messar massa personer man igentligen inte borde..
Och jag e grym när jag e full på att ringa heeeela tiden..
Fattar typ inte att folk inte vill snacka kanske? Haha jeje skit samma...



ush vilken bakfylla, får man lägga sig och sova igen?!
Faan vad slö jag är.

Pics.



Emilie & Jessica


Ja det här va jag då :P


Och se vem vi fånga på kort ;)


Hahaha sankta Lucia

'
Här e det först jag å Jelena (stavas det så?) Sen e de Arne Sen e det mina och emilies heta ben ;)

Det jag däremot gör är att dementera följande:

Att hela hennes liv går ut på att hänga kvar så länge som möjligt i kändisvärlden.
Nu undrar ni säkert vad jag babblar om ...
Alltså eviga diskution om dansbandshingsten Henke och den eviga ensamma mamman johanna

Som alla säkert redan läst i se&hör är ju nu scott´s Henke KÄR...(Grattis till det)
Och de måste ha vart trevligt att spendera natten hos nya flickvännen...
Och nyfiken som jag är så var jag snabbt inne på johannas blogg för att läsa hennes version, och faktiskt tyckte jag att det inlägget var helt okej. sen efter det gick jag in på scott´s hemsida för att kolla komentarerna efter tidningens bravader och fick då läsa detta:

Tjena, Henke här.. vet inte om ni råkat sett se o hör idag... Vill bara säga att jag är INTE kär i Johanna och hon är INTE min nya flickvän PUNKT Nån dåre på se o hör som tydligen tar saker o ting ur luften.... Visst jag var där på nyårsfest, det var jättetrevligt och Johanna och hennes vänner är riktigt trevliga.. att det skulle bli en sån grej.. jaja..


Tyckte även att detta inlägget var bra ah helt okej, tycker att det är skit bra att dom är ärliga via sina bloggar.
Nog om det gick senare in på johannas blogg för att se om hon hade uppdaterat
Jo visst hade hon det;)

Bara det att hon hade fyllt ut det inlägget som jag innan tyckte va bra, och lagt till detta:

Det jag däremot gör är att dementera följande: Nej Henrik har inte uttalat sig om att jag ska vara hans nya flickvän och att han är inte kär i mig. DET är regn lögn och de har tagit detta helt ur luften.  Den reporten har hittat på alltihop som står på framsidan idag. Alltså-rubriker säljer.


Är det bara jag som tycker att vissa ensamma mammor råkat vara inne och kollat hur scott´s hingsten (Haha)
tagit ställning för att sedan nästa skriva samma sak som han i sin blogg.

Jaa jag är nyfiken och ja jag läser bloggar även om jag vet att jag kommer reta mig på innehållet.
Sån är jag:)


Emilie och Jag

Nu har vi vart och solat precis, det känns i ansiktet idag vill jag lova..
Efter det va vi ute på bus, och det tycker jag alltid är lika skoj. Det e vi grymma på jag och emilie ska ni veta :)
And i love it. Så ikväll har vi tagit reda på ett och annat :) Hehe.. Aja mer om det sen..
För nu ska vi ut och busa igen fast inte på så långt håll denna gången :P

Hade så länge

..........

EFARENHETER 
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad. 
[x] Jag har sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. 
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. 
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. 
[] Jag har varit i ett casino. 
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. 
[] Jag har gått "skinny dipping". 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. 
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
[] Jag har krockat i en bil. 
[] Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. 
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[] Jag har sett norrskenet. 
[x] Jag har suttit på ett tak på natten. 
[x] Jag har aprillat någon. 
[x] Jag har åkt taxi. 
[] Jag har ätit sushi. 
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN 
[x] Jag är singel. 
[] Jag är i ett förhållande. 
[] Jag är förlovad. 
[] Jag är gift. 
[] Jag har varit på en blind date. 
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. 
[x]Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande. 
[] Jag har skiljt mig. 
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. 
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. 
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande


Potatismos och fiskpinnar

Det var evigheter sen jag åt det. Jag gillar det och just nu står Therese i käöket och lagar de åt lilla familjen :)
Jag och amber har målat men hon är på sitt rum just nu för hon har vart en bus unge precis :P Trollungen min.
Sen har jag och Tess spelat Guitar Hero med.. Och jag ska bli så jävla grym på de ;)

Vilket får mig att tänka på annat, men de tar vi sen...

Pigg & Alert

Nej det är jag inte, fast inte så speciellt trött ändå heller..
Jag har verkligen inte kunnat sova. Vad är det för fel på mig eller?
Fundera på om det kan va så att man har för mycket funderingar i huvudet, kan det påverka sömnen?
Får nog ta och skriva av mig lite om tankarna sen då kanske så vet jag en som blir nöjd :D ta åt dig. hehe.

Nu är det dags för frulle hos Tess...


Okej nu!!

Nu ska jag lägga mig, jag är inte ens trött än :S
Ska ringa mamma innan jag lägger mig för nu är hon vaken..
Vill inte sova för länge heller så det blir nog till att ställa klockan.
Smart att jag verkligen förstört hela dagen p.g.a att jag inte kan somna.
Kanske om jag hade prövat men, jaa jag är ju som jag är. Hoppas
på en god sömn nu.

Tråkigt att det bara e skit på tv:n den här tiden.. Jeje, dags att sluta babbla..

natti natt

Jag har kämpat :)

Ser ni vad klockan är !?!
Tack vare min älskade blogg kommer jag nu gå å lägga mig samtidigt som andra går upp för att åka till jobbet :P
Så vad tycker ni nu då? Det finns vissa grejjer jag ska försöka fixa till men..

Hallå jag har gjort det helt själv.. Och jag är så STOLT över mig själv..
Och hur snygg e inte Twiggy eller? För ni känner väll igen henne? höhö...
Här kommer mina super söta modeller.. Goad natt...



10 minuter

Jaaa sen slutar jag.. Gött..
Jag har suttit iofs å lekt ända sen jag börja men.
Idag känner jag är en sån dag jag bara vill dö typ..
Inte bokstavligt talat alltså.. Men skulle mer än gärna myst ner mig i en soffa å stannat där hela dagen.
Men man kan ju inte alltid få som man vill va?!

Emilie står nog redan utanför å väntar på mig tror jag, för vi ska ju som sagt va dra å sola...
Och som sagt va ståendes idag.. Ush jag blir nervös.. Aja. Dags att lägga ner nu, bara 3 minuter kvar.. Yjiiihoo :P

Felon

Hej,

Kom hem precis, ska käka nått sen dra iväg till jobbet.
Det är ju tur att man är hemma så mycket. :)

Igår efter jobbet drog jag och Nadia och sola, men jag vet inte vad det är för fel på mig för jag blir typ inte brun längre känns de som.  Efter det drog jag till All video och skulle hyra film men det va stängt. Skit kul, gick as lång..
Sen drog vi till shell och hyra film i alla fall.

Felon hette den, handlar om en kärleksfull familjefader som förlorar allt när han av misstag dödar en inbrottstjuv som har tagit sig in i hans hem. Dömd för dråp sätts han på sluten anstalt, där samhällets regler inte gäller. Jag tyckte att filmen var skit bra och rekomenderar den starkt !!



Funderar på om jag ska gå å sola idag efter jobbet med. Fast då ska jag testa stå solariet igen, men jag vette faan om det går för dom gånger jag provat det innan så blir jag typ svimfärdig.. Men men har beslutat mig för att ge det ett sista försök.. efter de vetta fan vad som händer men det märker man väll....



SEXUALITET 
[] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. 
[x] Jag har varit förtjust i en lärare. 
[x] Jag har blivit kysst i regnet. 
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person. 
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person. 

ÄRLIGHET 
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. 
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. 
[x] Jag har smygit ut utan lov. 
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. 
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. 
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[x] Jag har struntat i ett prov


Massa bra tips

Hm ja nu har jag fått en del tips, om man kanske ska våga prova ändå.
Hm fast de va ju en som kankse kunde hjälpa mig men det berodde på hur jag ville ha den :)
Så vi får väll se om det skert någon förändring inom snar framtid. I hope, hehe..

Nu sitter jag på jobbet, inte lika skoj.
Men Nadia jobbar ju idag med, så det går så bra så..
Efter jobbet ska jag dra hem fort å hämta cash, sen ska jag och Nadia
dra å sola. Det behövs vill jag lova, jag är blekare än blekast.
Och jag hatar bleka mäniskor!!

Är det bara jag eller håller ni med om att en person kan bli så mycket hetare bara genom att få lite färg på kroppen, det tycker jag i alla fall... Ne nu ska jag jobba lite :)

peace out

Projekt? ska jag våga?

Är så duper trött på min jag vet inte orange / rosa design alltså..
Jag vill att den ska se ut så som jag vill att den ska se ut..
Men sen är det ju så att jag vet att vissa som försökt har förstört hela sina bloggar..
Åh det vill jag verkligen inte ska hända...

Så då är ju frågan om jag ska ta risken å prova. Aja får se :) hehe..
Måste käka nått nu alltså, jag är svin hungrig och jag ska ju börja jobbet snart med..

Hade bäst

peace out


gooodis

Oh no, jag har verkligen börjat älska godis igen.. Mm de e underbart de :)
Hehe eh får bli skärpning med de när jag börjar träna igen..
Dags att bli fit igen, man kan ju inte vandra runt som ett fetto hela livet..
Nej nej. :)

Sitter här nu å bara lyssnar, det e så trevligt så..
Ne nu ska jag va social.. Hejdå!
Och just de ja :

peace out

Jag ska inte åka till Australien

Jag är verkligen livrädd för hajjar alltså. Livrädd, till och med om man ser dom på film eller tv bara.
Jag är tycker alla hajjen filmerna är skit läskiga och deep blue sea och alla dom.. Skit hemska..
Hittade en artikel om haj som jag läste precis.. Skit läskigt. read this:


En serie våldsamma hajattacker sprider skräck i Australien. Enligt en populär teori har överfiskningen tvingat hajarna att börja äta människor - något som dock förnekas av flera forskare.

En serie våldsamma hajattacker sprider skräck i Australien. Enligt en populär teori har överfiskningen tvingat hajarna att börja äta människor - något som dock förnekas av flera forskare.

De senaste dagarna har de australiska medierna dominerats av blodiga historier om hajattacker. I helgen angreps tre personer på bara 24 timmar och för tre veckor sedan dödades en snorklare som aldrig återfanns.

I måndagens tidningar kunde förskräckta läsare bland annat ta del av hur den 13-åriga surfaren Hannah Mighall angreps av en vithaj i Bingalong Bay i Tasmanien. Mighall räddades av sin kusin Syb Mundy som såg attacken.

- Hon slog på hajen och skrek. Sen ropade hon om smärta i benet och sen blev vattnet så rött av blod att det inte gick att se någonting, säger Syb Mundy till en australisk radiokanal.

I den allmänna debatten påstår flera tyckare att överfiskningen av världshaven gjort hajarna hungriga och tvingar dem att närma sig stränderna i jakt på människokött. Men den dramatiska teorin avfärdas av experterna.

- När den mänskliga befolkningen ökar så går fler och fler människor i vattnet. Men hittills har vi inte sett någon motsvarande ökning i antalet hajattacker, säger John West på byrån för hajattacker på Taronga Zoo i Sydney.

Enligt John West ligger det genomsnittliga antalet dödsfall stabilt på 1,2 om året - vilket innebär att de dödliga attackerna i praktiken blivit ovanligare med tanke på det ökande antalet badande.

- Människor ingår inte i hajens diet. För i så fall skulle vi inte vara säkra någonstans i vattnet, säger han.




Idag

Hej på er.

Det är värre idag, jag trode de skulle bli bättre efter igår, men det blev det inte det blev sämre.Jag vet inte hur jag ska göra med det här riktigt.. Igår i alla fall så blev det så att vi tittade på film, Saw 5 som va lika läskig som dom andra saw filmerna... Sen blev det inte mycket mer.. Läggdags. Inget prat om nått, bara helt tyst..
Hur kommer det va nu i fortsättningen, Aja det lär man ju märka...

Nu ska jag dra hem till min syster... Käka stuvade makkisar och köttbullar..
Mmm mumms, hoppas de smakar underbart.. Känner mig lite sliten idag med..
Men det gör inget.. Inget att göra i ordning mig för ändå :)

peace out

Don't say goodbye...



 Well I've heard there was a secret chord  That David played,
and he pleased the Lord  But you don't really care for music, do you? 
Well, it goes like this, the fourth, the fifth  The minor fall
and the major lift  The baffled king composing hallelujah

Hallelujah, hallelujah  Hallelujah, hallelujah  

Well baby I've been here before  I've seen this room
and I've walked this floor, you know I, 
Used to live alone before I knew you
And I've seen your flag on the marble arch 
And love is not a victory march
It's a cold, it's a broken hallelujah 
Hallelujah, hallelujah  Hallelujah, hallelujah  

Hallelujah, hallelujah  Hallelujah, hallelujah


Jag kommer ihåg när jag vaknade utav Hallelujah,
Jag älskar den låten, speciellt när amanda jensen framför den.
Jag tror alltid att jag kommer att koppla den låten till dig.
Jag tycker det är så tråkigt att det är så här. Även om du inte tror det
så förstår jag dig. Vill nog bara inte aceptera att det är så här nu.
Och att det är så här det kommer va. Jag minns att jag skrev i bloggen precis när
jag träffat dig att det hela kommer att sluta med att jag bara kommer bli ledsen.
Å nu är det exakt det jag sitter och skriver. Ne kanske var lika bra det här. Fanns ju ingen slut
på det hela ändå!




Don't say goodbye...

If it's what you want
It's what I want,
I want what's best for you

I'll never try to hold you back
I wouldn't try controlling you
If it's what you want,
It's what I want
I want what's best for you
And if there's something else that you're looking for
I'll be the first to help you try
Believe me when I say,
It's hard to say goodbye



(celine dion och Paul Anka)                                                       

Helgen som vart.

I fredags var vi här hemma och slappa bara. Jag Emilie och Jessica.
Sen började vi få lite tråkigt. Så vi drog till bowlingen... Ovanligt !?
Efter bowlingen var det stadt som gällde, hehe ovanligt det med..
Det är ju inte ens kul på stadt. Fast jag har ju iofs alltid kul, men på stadt e det alltid samma samma sak, jämt!
Efter stadt drog vi till torngrillen, sen kom robert och så snällt körde hem oss, det va ju svin kallt ute.. :)

Va hemma en stund, sen drog jag vidare. Det va det bästa ! Musiken gjorde allt och aaa. Möblerade nog om lite med tror jag att vi fick för oss att göra, sådär mitt i natten.. Haha.. Vakna upp av att mormor ringer å säger att hon är utanför mig om 5 minuter, dags att dra till felicias kalas.. Så de va bara upp ur sängen å kuta hem.. haha faan va trött jag ba hela lördagen i tun..

Kom tillbaka till staden igen. Emilie kom över igen.. Vi drack en grogg som de så fint kan kallas. Och gissa vad som hände sen. Vi gick till bowlingen. Det va skit mycket folk där igår.. Drack lite dansade lite bugg, hehe och hade det allmänt trevligt.. :) Efter det gick vi vidare och festen fortsatte.. Mycket trevligt, även lite läskigt.. :P Men de e så det är..
Jag å emilie drog hem vid halv 4 tiden. Kom hem la oss i sängen efter mycket rökande under fläkten..
Båda sten somnade.. hehe..



- Faan heter det husse eller matte?
- Husse matte, du kan kalla mig hora.


- hm är det här mitt glas?
- öh vaa?
- jo jag sa är det här mitt glas?
- ne tack det är bra ändå.
- Jo jag sa det att ÄR DET HÄR MITT GLAS ??
- Jaha. :) ja

What a night

Jag säger det då, men jag orkar inte skriva om den nu.
Först måste jag upp å äta frukost..Men jag skriver senare..

bye

Några ord

Jag vill bara säga en sak:

det här är faktiskt min blogg.
Jag har den här för att jag vill kunna skriva om vad jag vill.
Och uttrycka MINA åsikter. Skriva om vad jag tycker och känner.
tycker ni inte som jag så visst, nemas problemas.
Men om ni ska bli upprörda över det jag skriver eller arg, irriterade,
eller vad ni nu blir, så kan ni ju tänka på att det inte är någon som tvingat in er här..

okej, nu med de sagt så ska jag käka mat nu.. Är ju hemma igen efter kalaset..
emilie är här med det e nice :)

peace


Sociala klubben :D

Jag tänkte bara skriva hej typ :)
För jag ska ner å käka glass nu..
Nämligen så att felicia har sitt kalas idag...
Men jag sprang upp en stund å la in lite nya låtar..
Eller dom e ju gamla iofs men dom e bra.. Haha...
Ne vet ni vad. Nu vill jag ha glass..

peace

mitt flow, mitt ALLT är i topp form

Jag skulle vilja kunna skriva så här: It´s Caro bitch..
Men HAHA hur fult låter inte de då lr? Carro!? haha det låter helt fel.
Tror jag får komma på nått annat om de.

Jessica och Emilie är här nu. Tror det e sagt att vi ska gå till bowlingen en sväng i kväll..
För där brukar vi ju inte vara så:)



FÖRESTEN HAR NI LÄST KLICK IDAG?

Det känns skönt att det jag igentligen redan visste va rätt :)
Jag sa ju att p.g.a det hon själv skriver i sin blogg e det som gör att alla dess
rykten om henne och scotts-henke kommer upp. Och om ni minns det jag hade kopierat
ur hennes egna inlägg igår, HAHA det är taget exakt samma meningar och finns nu mer i Klick.
Sug på den ni !!!  Men som sagt vad gör man inte för att synas.. Men vad vet jag?! Sitter ju bara
här hemma och e avis ju :P JAG ÄR GRYM! kankse borde satsta på att bli journalist i stället...


peace out



Åh vad jobbigt !!!

Kom precis hem från hjärtberg..
Och nu ska jag hela vägen till stan igen... Ush vad jobbigt...
Aja ska bara knöka i mig en macka först för jag har ju inte ätit än..,
Jag gillar inte Kellogs Cornflakes så himla mycket.. Så jag skippade det och tog mig
friheten å sätta på kaffe.. Aja dags att dra till banken dårå.. höhö :)



DÅLIGA TIDER                                                                                                       
[x] Jag har druckit alkohol.                                                     
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.  
[] Jag kan inte svälja piller.                                                                                 
[] Jag har blivit diagnoserad med depression.                                              
[] Jag tar mediciner mot depression.                                                               
[] Jag har anorexi och/eller bulimi. 
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. 
[x] Jag har vaknat gråtande. 
[x] Jag har somnat gråtande. 

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö. 
[x] Jag hatar begravningar
[] Jag har sett någon dö. 
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord
[] Någon nära till mig har begått självmord. 


 

Hej alla happy people

Det blev inga köttbullar igår, hehe nope.
Det blev at åka till shell å hyra film å köpa godis i stället.
Vi såg på en film som heter Bangkok Dangerous med Nicolas Cage.
Den var rätt så bra bara det att jag tyckte att slutet sög!!
Efter det va det sleep time. Nu kom jag precis hem igen.
Ska fixa i ordning mig lite å dra ner till stan å köpa presenter till min lilla syrra som fyller hela 13 år idag..
GRATTIS FLISAN... Att hon e så stor nu går fan inte att fatta...
Vi hörs senare igen mina vänner :)




MATERIALISM 
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. 
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga 
[] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M. 
[] Jag samlar på serietidningar. 
[] Jag äger något från Benetton. 
[] Jag äger något jag köpt på E-bay. 
[x] Jag äger något från Diesel.



SKOLA/JOBB 
[] Jag studerar. 
[x] Jag jobbar. 
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet 
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. 
[] Jag har fått sparken. 

Maaaat

Jaa nu ska jag gå å laga mig köttbullar... Jag e så himlans hungrig... Å en massa gräddsås..
mmm hur gött e inte de... Emilie kommer väll över en sväng med snart.. Det ska bli trevligt. Känns som jag inte träffat henne på evigheter men igentligen e de bara någon dag :) haha.. Men det e nog bara för jag e så van att se henne varje dag nu när vi e grannar ;)



RANDOM 
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. 
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. 
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
[] Jag ser på nyheterna. 
[] Jag dödar inte insekter. 
[x] Jag svär ofta. 
[x] Jag sjunger i duschen. 
[] Jag är en morgonperson. 
[] Jag betalade för min rington. 
[] Jag är petig med grammatik. 
[] Jag är en sportfanatiker. 
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. 
[x] Jag är bra på att baka. 
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå. 
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan. 
[] Jag vet hur man skjuter. 
[x] Jag är kär i kärleken. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt. 
[x] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[] Jag är bra på matematik. 
[/] Jag tror på spöken. 
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. 
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[] Jag älskar mörk choklad.
[] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel. 
[x] Jag är bra på att minnas ansikten. 
[] Jag är bra på att minnas namn. 
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv        

Jajaja :)

Som jag sa så blev det :)
Svartsjuk som attans är jag, hehe nee men det e jag inte.
Tro vad ni vill, tycker bara i just det fallet försår jag att det kan
missuppfattas, men jag kanske är den enda som tycker de.
Sen måste jag lägga till en grejj jag inte tycker är rätt. Och jag vet inte om ni läst
komentarerna i hennes blogg men dom e jävligt taskiga. Behöver inte gå till
personliga saker som inte har med det att göra.. Sen att jag valde att skriva om dom var för
att der skrivs mycket om det nu.. Och att dom båda bor i närheten.. So that´s it..

:)


By the way: det här är bilden som kommer göra mig till äkta celebrity.. HAHA

Så irriterad

Jag har börjat fundera över hur lätt det är att bli en B: kändis
Att bli det genom att driva en framgångsrik blogg ?
Eller för att söker efter kärleken i tv? Eller va med i BB när det gick ?

Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte missuppfattas angående detta. För det låter så krångligt när jag ska få ut hur jag tänker på det i ord. Hm aja jag ger det ett försök i alla fall.

Vem ska vi ta först? Hm vem visste vem Linda Rosing va? Eller Carolina Gynning..
Så som jag ser det har dom blivit kända som faan p.g.a BB. Aa kända på sitt sätt i alla fall.
För att ha gjort vadå? Och sen hade jag tänk å dra upp det som e hetast på Gröten just nu?

I alla fall i denna lilla staden :)

Ensam mamma söker, Jag trode de va ett program man var med i för att finna kärleken. Inte för att bli nån jävla B-kändis.
Jag har tittat på henne i programet och fått uppfattningen om att hon vart en kul, kanske lite väl pratglad tjej men helt okej ändå. Efter programet hittade jag hennes blogg som jag sedan dess kikat in på ibland.
Sen efter hon vart på stadt och kollat på scotts på annandagen börjades de. För det första tycker jag de är konstigt att hon fick gå bak och träffa dom överhuvud taget. Vad va anledningen liksom. Att hon är en ensamstående mamma?
Om den kvällen var en av hennes komentarer : Vi träffade Henrik efteråt och hade en trevlig pratstund, kul att pratat med denne stiliga, charmiga kille. Plus att hon även lagt ut ett kort på dom två.  Och sen helt plötsligt e de kort på dom ifrån nyår. Hm och innan hade man uppfattningen om att dom inte ens kände varandra. Hm de gick ju fort :S
Sedan dess e det 3 eller 4 gånger hon skrivit om det i sin blogg..Att hon kan inte förstå att det blivit en sånn stor grej av det hela... Hon skrev sedan så här: oavsett hur vi känner varann och att vi kanske endast är kompisar så är detta helt sjukt vad folk pratar. att vi kanske endast är kompisar, hm ja de kan ju inte missuppfattas i alla fall..

Aja skit samma igentligen, tycker det lyser igenom otroligt att hon är med han för att synas. Helst så mycket skvaller som möjligt bara hon syns... Så är uppfattningen jag har fått.. Tror inte att hon bjudit hem han till sig över nyår om han inte vart med i Scotts. Eller? Å by the way tror jag inte att han hade tackat ja till inbjudan om inte hon vart med på tv..
Så pinsamt patetiskt.. Aja hoppas ni fattar min tanke :)

peace






Jag hade inte tänkt att nämna det:

Jag hade faktiskt tänkt å skita i att skriva om detta
men så gick jag in och läste hennes blogg, så nu måste
jag få skriva en rad om kändisar haha, som inte alls är kändisar..
Men det ska jag göra på jobbet. Så jag har nått för mig där.
Men faan vad irriterande det börjar bli !!

Morgon Middag Kväll

Hello :)

Jag har nyss druckit mitt "morgon" kaffe.. Det satt där de skulle,
 hehe hur skulle man kunna leva utan kaffe ;)
Igår låg jag hemma och kollade på Prison Break, som j
ag tyvär måste säga börjar bli lite väl långdraget nu...
Aja tänker fortsätta se på det tills slutet ändå...

Har precis suttit och läst lite bloggar nu, och det va då faan att till
och med folk i lilla lidköping ska skriva om det..
Hm det känns inte så super kul att behöva se eller höra om
de, men det är ju så jag själv valt att ha det så.
Finns väll ingen annan att skylla än mig själv.. Att jag skulle någonsin
 skulle tolerera något sånnt här trode jag aldrig om mig själv..
 Det är sjukt igentligen men jag kan inte hjälpa de för den här situationen är anorlunda.
Jag tror jag förstår att det måste va så här för att det ska
vara något alls.. Och som jag sa: Hellre att det är så här
än att det inte är något alls. Men hade någon frågat mig för
 6 månader sen så hade jag defenitivt svarat att jag skulle
spottat den i ansiktet och aldrig kommit tillbaka. Men nu är inte läget så länge..

Har jag ingen självrespekt längre? Eller är det så här det ska vara?
Jag hoppas att det inte är något utav det, utan att allt kommer lösa sig till det bästa...
Det brukar det ju göra, även om det kan ta ett tag och det kan va ett helvete under tiden.



GrammisGalan & Topmodel



Jaha då var det dags för Grammis Galan ikväll klockan 20:00 på 4:an då...
Jag e inte så insatt i alla priser och så som ska delas ut, en jag vet att Lykke Li
är nominerad och jag ger min röst till henne i alla fall. Jag tycker att hon är grym..
Sen ska ju Takida uppträda med. Åhh vad jag önskar att jag var där..
Dom är skit bra tycker jag. Och jag tror nog att det är så att jag gillar alla deras låtar dom gjort..
Aaa dom e bra i alla fall.. Men sen e det ju så att jag har ett litet problem.
Jag kommer inte att kunna titta på Galan för det e ju nämligen så att :



Japp Top Model är samma tid. Och jag vet att jag är en superTÖNT men jag är beroende
av det alltså.. Jag sitter som ett Maniac fastklistrad framför tv:n..
Så himla bra även om jag än så länge tycker dom flesta är fula än så länge..
Hehe men det är ju bara för jag vet att man lär sig att hitta sina favoriter under programet..
Fast jag ska aldrig säga högt igen vem jag hejar på, för att varje säsong..
Vinner den jag inte hejar på i slutändan :D HAHA jag p min tur..
På 3:an klockan 20:00. Dont miss :P

Att det kan bli så fel ?

Jag försökte hålla emot men det gick faan inte. Det bara kom å det sluta aldrig heller..
Och det va så jävla pinsamt så jag ville helst bara sjunka genom jorden å dö.
Jag vet inte vad som utlöste det ens en gång.. Eller det kanske jag vet igentligen, men det va ju inte
direkt prat om det då... Så varför måste jag skämma ut mig för. Som att man e 14 år ungefär..
Åh stackarn visste inte vad han skulle göra. Förstår om det blir åt helvete med alltihopa nu..

Får väll skylla mig själv antar jag. Fast jag inte vill de, men vad ska jag göra åt saken.
Måste skicka iväg ett mess sen å be om ursäkt. Sånn e inte jag.. Det är inte hur jag beter mig igentligen...

Åh vad pinsamt. Jo för tjaa Caroline heter jag och är 14 eller nått... Nee hade..
Jag skriver sen när jag e på bra humör i stället !



Under 2008 har jag


[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[X] du har sovit utomhus
[X] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor -
[ ] du har sett en död människa
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[ ]du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[ ] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[x] du har strulat med en av det motsatta köne
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling


Lite bilder från igår






I´m back home

Japp nu är jag hemma från Ikea igen.. Det har vart en riktigt trevlig dag faktiskt..
Har köpt lite saker jag behävde, men det e fortfarande en del som saknad här..
Aja kort från igår får ni lite senare för du ska jag gå å packa upp alla sakerna sen så
hade jag tänk att ta mig ett lååååång varmt bad :) Svin nice..

peace

Spelar kort

Nu sitter jag och Felicia och spelar kort... Vi har tittat på film å spelat Yatzy..
Så mysigt.. Kanske ätit lite för mycket god saker eftersom både jag ocg Felicia nu har ont i magen..
Haha.. Aja skriver om ett tag sen i stället..


byebye

Systers dag :)

Japp, idag har Felicia vart här, eller ja hon är ju kvar alltså...
Nu skavi sätta oss och kika på ett par filmer och äta en massa massa godis..
Mm det ska bli så gott :)

I morgon ska jag till IKEA igen... Fast denna gången blir det ikea i jönköping i hopp om att dom har lite mer grejer där... För ush va trist jag tyckte att det va på ikea sist jag va där.. Jaja dags att va social med syrran :) Kankse skriver en rad till sen när hon somnat :)

peace

Kvällsmat

Tänke gå och göra mig ett par mackor och varm Oboy..
Mm det låter som en god kvällsmat det...
Sen blir det nog till att sätta på en film, eller så kanske jag ska börja med
Grey´s Anathomy ikväll. Får se hur det blir med de..
Skriver mer sen.
 

Vad är det fär fel?

Jag skrev ett inlägg för ett par timmar sen som inte syns, eller jag kan inte se det i alla fall ...
Aja det kankse kommer sen, hoppas på de....
Har precis käkat nu i alla fall.. Fick bli pizzerian idag för jag va helt utsvulten...
Jag och pappa har grejjat här hela dagen :) Och vet ni vad. Vi va och hämta min säng förut,  men nu när vi ställt i ordning den så är den för STOR !!! Aja skit samma. det får faan se ut så för jag har inte gjort allt jobb i onödan idag.. hehe..

Nu sitter jag här å tittar på nån cherleader film på 3:an... Har rätt tråkigt faktiskt.. Men men det behöver man väll ha i mellan åt.. Höhö! Ne nu börjar filmen igen...

Ciaoo

Hej hopp

Nu kom jag precis hem, trode jag sulle få frukost idag men hepp :) HAHA....
Pappa och Susanne e på väg hit.. Vi ska fika lite sen ska pappa få hjälpa mig med att sätta upp alla lampor..
Jag känner mig inte så hajj på de där...

Igår va jag och emilie som sagt på bowlingen, hehe sen va vi lite över allt ett tag där. Sen tog vi latarslen som vi är, taxi hem.. Men det va så kallt ute.. Kom hem, tittade på Britneys dokumentär. Som jag inte tyckte va bra, Fundear på om hon går på droger hela tiden eller om hon e så efter.. Tråkigt för jag gillar henne annars... Jag tycker hon e grym.
Sen käka jag lite smörgåsar sen drog jag. Ut i kylan igen.. Kallt kallt kallt...

Idag vet jag icke vad som händer efter dom dratt. Blir väll till att sätta sig å blega på film eller så..
Haha sen hörde jag en jätte kul sak i natt. Att carro skriver alla hon ligger med i sin blogg.. Men Jaa det gör jag verkligen.. Haha ser ni några namn någonstans kankse.. Att folk kan misstolka de jag skriver så mycket kan jag inte förstå. Men som jag sagt. Vill man veta vad det står e det bara gå in å läsa.. Jag har då inget här jag skrivit som jag inte kan stå för.. Så är det med det :)  Ne vet ni vad, nu ska jag gå å lägga in bullarna i ugnen.. hehe..

peace

Klaaaar

 Nu e det färdig städat, så har jag lagat mat med.. Det blev kyckling ris å massa curry sås :)
mmm det va gott det :) Nu e de fint här hemma i alla fall, så skönt så..

Ikväll blir det lugnt.. Jag å Emilie ska dra till bowlingen om en stund å kika lite.. Det kan ju alltid vara trevligt..
Fast först måste jag nog piffa upp mig lite ser inte så pigg ut just nu...
Igår blev det stadt i alla fall. Jag emilie å jessica.. Och hade de inte vart för oss så hade det vart svin tråkigt..
Men klart att så balla brudar som vi livade upp stämningen och hade as kul :)
Det får bli en repris på det.. Haha emilie spillde precis en massa vin över sig själv.. Skade glädje.. HAHA..

Ne nu ska jag göra i ordning mig :)
Hade bäst !


Måste städa

Ja de ser verkligen förjävigt ut här, Ush för å ta tag i det här..
Det är nu man skulle haft en man å köra med..HAHA.. ne då..
Skriver senare när jag e klar, annars kommer jag bara fastna här :)

Gog morgon

Tja, känner mig lite sliten idag faktiskt.. Jag och Emilie hade film maraton igår lr.. aa HAHA. vi såg 3 filmer sen va ju klockan typ 4 eller nått.. Men men kanske fortsätter ikväll hoppas jag!
Mamma kommer strax å hämtar mig vi ska åka och handla...

Hm han e ju inte hemma nu på ett tag. Men de e inte så kämpigt som jag trode de skulle vara.
Fast det skulle ju iofs kännas rätt skönt om han skulle kankse kunna lyfta luren å ringa :)
Aja nu ska ni få se en bild på mig ifrån nyårs afton med :)

peace

Sammanfattning av 2008

2008 besökte jag landet Grekland. Största misstaget jag gjorde var nog att jag vart så jävla blåögd för vissa..
Bästa köpet jag gjorde under förra året va så klart min kära dator :) Vad skulle jag göra utan den. Det som gjort mig gladast har nog vart p.g.a min familj och mina nära. Jag önskar att jag hade lagt mer tid hos min familj och jag önskar att jag funderat så jävla mycket..
Julen 2008 spenderade jag först med familjen och sedan med mina vänner :) Nyårsafton likaså...
Och jaaa jag blec kär under 2008.. Hm hur många one nigth stands ? :) haha. det e min egna hemlighet ju...
Årets sötaste får bli: Arne
Årets hetaste får bli: geten
Årets största kärlek måste jag svara: Öhh ne föresten de vill jag inte säga..
Årets bästa: Jag vet inte riktigt hur ni menar :D
Årets besvikelse: för mpnga
Årets snällaste: ni vet vilka ni är <3


1 Januari 2009

Så då va det 2009 idag då.. Min dator kommer snart att dö för jag glömde laddaren i tun..
De får bli till att hämta den sen hoppas jag!

hörs senare

RSS 2.0