REMEMBER

Igår så satt jag och funderade på alla jag saknar i mitt liv.  Folk som är borta.
Som min farmor.. Tycker om henne en massa och inte för att jag hälsade på henne varje dag innan hon dog men hon va i alla fall min farmor.. Världens bästa farmor. Hon brydde sig alltid om ens bästa.
Och lagade världens godaste köttbullar potatis och sås =)
Massa folk sen saknar jag michaela och hon bor ändå bara i vara !  Ändå ses vi aldrig.
Helt sjukt igentligen ! ?
Så remember. Kom i håg alla som e viktigta och betyder nått för dej !

Ha de .. /// Carro

Trodde inte det ?

Ne det gjorde jag inte. Jag trode inte att en person ensam kunde få mej att må så. Jag trode ingen ekunde få mej att må så.. Men visst lyckades hon. Den man litar på mest av alla..  Varför litar jag inte på många. Det finns en och det är min mamma. Det finns ingen anldening å göra det. VArför bygga upp ett förtroende som alltid i slutändan rasar. Det är meningslöst.  Men nu vet jag.. No one no more. Så är det och så kommer det alltid att vara.
Men jag älskar min alen.

Vad händer?

ibland är bara allt så himla konstigt.. eller så jävla konstigt..
det absolut värst jga vet det är när folk ska tro att dom vet allt om mej allt om vad jag tycker och allt om vad jag känner.. Men vet ni vad.. ? Det finns inte en alltså INGEN som har den blekaste aning.?

Nu ska jag stå här på mina onda fötter å jobba till typ 00:30. Och jag ser så fram emot det.
Ha en trevlig kväll nu alla. Å tänk på mej som står här och sliter...



Ciao/// Caroline

Idag har jag vart i skitskolan

Idag har jag vart i skolan för första gången på ganska länge. . . Och det tog inte lång tid förens jag kom på varför det va så längesen jag va där sist.! 
Faan hur orkar alla spendera så mycket tid på att försöka bli upskattade och älskade av alla? Dom går där med sina fejkade smil.. Så mycket tid på att titta snett på alla andra som inte e lika duktiga, begåvade eller lika mycket soccitetsmäniskor som dom.. Nee ush för alla er.. !

Annars har min dag vart trevlig spenderat för mycket pengar på saker man vill ha men inte behöver..

Have a fucking nice day /// Carro

RSS 2.0